Workshop Peter si Barbara Matz

Tocmai m-am intors de la Iasi, de la un eveniment fantastic. Am participat la un workshop cu invitatii speciali din Statele Unite, Peter si Barbara Matz.

Intalnirea a fost plina de inspiratie si de motivatie, familia Matz aratandu-ne prin exemplul personal cum putem obtine ceea ce ne dorim. La peste 70 ani, aceasta familie are obiective marete, calatoresc in intreaga lume pentru a invata oamenii sa-si construiasca propria afacere si sa devina lideri.

Ne-au impartasit cateva din principiile succesului si schimbarile pe care sa le facem pentru a avea succes. Desi multe le stiam deja si le auzisem de mai multe ori, am inteles ca actiunea imediata, insotita de perseverenta si atitudine pozitiva, poate produce rezultate minunate.

Cuvinte-le “Fa-o acum!” rezuma esenta intregului seminar si am avut o revelatie interioara plina de energie si entuziasm fiind convins ca si eu pot sa-mi creez viata pe care mi-o doresc.

This entry was posted in Afaceri, Dezvoltare personala, Evenimente, Leadership, Personale. Bookmark the permalink.

2 Responses to Workshop Peter si Barbara Matz

  1. iulia popa says:

    Hey!! si eu am fost la acest seminar la Iasi!
    cu adevarat superb seminarul, ca de altfel toate seminariile la care mergem aproape in fiecare luna!

  2. Buna Iulia,

    Ma bucur ca faci parte din acest minunat mediu de excelenta. Mult succes si indeplinirea obiectivelor pe care le-ai scris!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>