Despre

Bine ai venit,

Numele meu este Cristian David-Matei si m-am nascut la Ramnicu Valcea. Am absolvit Colegiul National “Mircea cel Batran” in 2004 si apoi am venit in Bucuresti unde am urmat cursurile Facultatii de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii “Politehnica”.

Iubesc sportul si imi place sa fiu atat participant, cat si spectator. Chiar daca am avut numeroase probleme de sanatate in copilarie, am cautat diverse modalitati de a face sport. Am reusit sa le rezolv in mare parte si am inceput alergarea in anii studentiei prin participarea la diverse crosuri.

Prima competitie importanta la care am concurat a fost Maratonul International Bucuresti in 2011 la proba de stafeta 4 x 10,5 km. La editia din 2012 a aceluiasi eveniment am alergat primul meu semimaraton, iar anul 2013 a fost cel in care am inceput sa ma antrenez serios si sa particip regulat la competitii.

Am alergat la numeroase crosuri, la Semimaratonul International Bucuresti, la primele alergari montane (Sugas Trail Running si Azuga Trail Race), la Sky Run si pe 1 decembrie am alergat primul maraton la Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc.

Pentru anul 2014 am ca principale obiective participarea la maratoane importante la Cluj-Napoca, Roma si Berlin, precum si la primul meu triatlon.

Imi place sa alerg si iubesc sa ajut oamenii. Am avut ocazia sa le imbin de cateva ori la evenimentele caritabile la care am participat: Crosul Padurii, Crosul Invers, Crosul Casiopeea, Vertical Challenge – Steps for Life Edition, Sky Run, etc.

Pentru mine, alergarea reprezinta promovarea valorilor precum dragostea, credinta, familia, sanatatea, solidaritatea, generozitatea, perseverenta, curajul, determinarea, motivatia si optimismul. Alergatorii se trateaza mai mult ca prieteni si colegi si mai putin ca si competitori.

Motto-ul meu este: “Si daca crezi ca poti, si daca crezi ca nu poti, atunci ai dreptate.” (Henry Ford)

Lectura placuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>