Beneficiile Ceainicului Fermecat

Am scris saptamana trecuta despre povestea Ceainicului Fermecat, iar in acest articol aflam care este ingredientul secret si beneficiile pe care acesta l-a adus si averea pe care a creat-o.

Ceainicul Fermecat este unul dintre cei mai mari consumatori de zahar si de sticle din lume, oferind slujbe foarte multor oameni care lucreaza in aceste domenii. Ceainicul Fermecat ofera de lucru unei intregi armate de functionari, stenografe, experti in copywrite si publicitate si a ajutat la dezvoltarea sudului Statelor Unite. Multe afaceri si institutii de invatamant din aceasta regiune au progresat datorita averii produse de Ceainicul Fermecat.

Averea creata de Ceainicul Fermecat nu a fost afectata de perioadele de recesiune si de razboi, continuand sa creasca permanent si sa-i imbogateasca pe cei care au avut incredere in aceasta idee. De asemenea, a adus beneficii multiple tarilor de pe glob care au imbratisat oportunitatea oferita de Ceainicul Fermecat.

Produsul rezultat a fost martor la multe evenimente importante la nivel mondial, a cunoscut miliarde de oameni de pe glob si este una dintre cele mai apreciate bauturi din lume. De asemenea, este una dintre bauturile mele preferate.

Sunt convins ca stii aceasta bautura celebra si ai consumat-o cel putin o data pana acum, pentru ca numele ei este “Coca-Cola”. Aceste numeroase beneficii si uriasa avere care a fost creata s-a nascut dintr-o singura IDEE, iar ingredientul adaugat la formula secreta a fost IMAGINATIA.

Cand bei urmatoarea Coca-Cola, gandeste-te ce poti crea cu o IDEE si IMAGINATIE.

This entry was posted in Afaceri, Dezvoltare personala, Newsletter. Bookmark the permalink.

2 Responses to Beneficiile Ceainicului Fermecat

  1. Wind says:

    Reteta succesului contine curaj, risc, aventura, imaginatie si cateva ingrediente secrete. Ingredientele astea dau savoare vietii si fac ca ceea ce dai se se intoarca inzecit.
    Aceste ingrediente secrete sunt pasiunea, respectul si dragostea. Mai ales dragostea. Daca prin actiunile sau gandurile tale ranesti in vreun fel pe cineva, poate vei avea castig pe termen scurt, insa pretul platit va fi mare.
    S-a ajuns in punctul in care oamenii sunt numiti “resurse umane”. O notiune cu care am fost obisnuiti, drept urmare putini sesizeaza adevaratele implicatii.
    Oare merita sa alergam dupa bani cu riscul de a trece pe langa lucrurile cuadevarat importante? Oare merita sa privim oamenii ca mijloace de a ajunge undeva?
    Daca prin ceea ca faci uiti sa te bucuri de cer si de soare, daca realizarile tale au dus la nefericirea cuiva, totul e in zadar.
    Alergam prea mult dupa bani, iar cand ii obtinem realizam ca am ratat esentialul…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>