PASI URIASI – 77

“Cred ca Einstein a spus-o cel mai bine: “Imaginatia este mai puternica decat cunoasterea.” S-a demonstrat de nenumarate ori ca, de fapt, creierul nostru nu discerne intre ceva viu imaginat si ceva care s-a intamplat cu adevarat. (Vezi, de exemplu, Psiho-cibernetica de Maxwell Maltz, Curtea Veche Publishing, 1999)

De indata ce vei intelege asta, iti vei putea schimba radical viata. De exemplu, multi oameni se tem sa incerce ceva, pur si simplu pentru ca n-au mai facut-o pana atunci. Si totusi, acesta este secretul celor care reusesc. In ciuda experientelor trecute, nefericite, ei isi imagineaza in mod repetat ca obtin rezultatele dorite. Astfel, ei isi formeaza o certitudine spre care isi canalizeaza adevaratul potential.

Ai vreun scop care te tenteaza, dar care presupune sa faci ceva ce n-ai mai facut? Nu crezi ca ar fi momentul sa-ti imaginezi ca reusesti?”

- preluare din cartea “PASI URIASI”, de Anthony Robbins

This entry was posted in Dezvoltare personala, PASI URIASI. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>