PASI URIASI – 70

“Convingerile determina intregul nostru comportament. Unele afecteaza doar un aspect al existentei noastre, altele afecteaza mai multe aspecte. De exemplu, o convingere de genul “John este necinstit” poate influenta relatiile tale cu John, in vreme ce o convingere de genul “Oamenii sunt necinstiti” poate avea implicatii mult mai mari, dincolo de o simpla relatie cu cineva.

Convingerile globale de acest tip se bazeaza de obicei pe o generalizare facuta mai demult, intr-un moment extrem de tensionat. S-ar putea sa fi si uitat complet de el si totusi, inconstient, ii ingaduim in continuare sa ne calauzeasca hotararile.

Efectul pe care il pot avea aceste convingeri asupra vietii noastre este nelimitat, dar nu este obligatoriu sa fie unul negativ: e suficient sa-ti schimbi o convingere globala si vei schimba in bine toate aspectele existentei tale.

- preluare din cartea “PASI URIASI”, de Anthony Robbins

This entry was posted in Dezvoltare personala, PASI URIASI. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>