Am patinat alaturi de prietenii mei si Ana-Maria Branza pentru HOSPICE Casa Sperantei

Am patinat de ziua mea

Luni, 23 decembrie, am patinat alaturi prietenii mei si Ana-Maria Branza la aniversarea zilei mele de nastere. Evenimentul a facut parte din campania “Alearga de ziua ta!” si s-a desfasurat pe Patinoarul Drumul Taberei.

Scopul a fost unul caritabil, de strangere de fonduri pentru HOSPICE Casa Sperantei. Multumim pentru generozitate participantilor si gazdelor noastre. Impreuna am strans 965 lei: 675 lei din donatii directe si 290 lei din biletele de intrare. :D

Atmosfera a fost plina de energie pozitiva, s-au organizat jocuri si concursuri pe gheata, iar distractia a fost la maxim. Felicitari celor care au avut curajul sa patineze pentru prima data si ni s-au alaturat la petrecere. Participantii au primit faimosii magneti de frigider cu autograful celei mai bune spadasine a lumii in 2013.

A fost o aniversare minunata si m-am bucurat sa am alaturi atatia prieteni dragi. Campania “Alearga de ziua ta!” este la inceput si continua in lunile urmatoare cu petrecerile altor fericiti aniversati. ;)

This entry was posted in Eu, despre mine, Evenimente, Personale, Sport, Timp liber. Bookmark the permalink.

One Response to Am patinat alaturi de prietenii mei si Ana-Maria Branza pentru HOSPICE Casa Sperantei

  1. Pingback: Articole scrise in decembrie 2013 | Cristian David-Matei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>