PASI URIASI – 245

“Care sunt oamenii cei mai admirati in lumea intreaga din societatea noastra? Nu cumva sunt cei care isi respecta cu strictete valorile? Care nu doar isi afirma standardele, ci si traiesc in conformitate cu ele? Cu totii respectam barbatii si femeile care actioneaza conform convingerilor lor, chiar daca nu suntem de acord cu ideile lor despre ce este drept si ce este nedrept. Exista o putere de netagaduit in fiecare individ care ii conduce corespunzator viata, in care filozofia si actiunile sunt inseparabile.

Acesta trebuie sa devina si scopul tau: exista totusi ceva care nu corespunde convingerilor tale despre ce e bine pe lumea asta? Ia masuri imediate pentru a rectifica aceasta situatie. Apoi gandeste-te putin: care este valoarea sau principiul care te-a calauzit in viata si in ce masura ti-a facut-o mai buna?”

- preluare din cartea “PASI URIASI”, de Anthony Robbins

This entry was posted in Dezvoltare personala, PASI URIASI. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>