PASI URIASI – 151

PASUL nr. 6 DIN PROGRAMUL NAC

Testeaza!

Foloseste acest test pentru a verifica daca ai abordat corect cei cinci pasi anteriori.

  1. Ai grija ca de fiecare data cand te gandesti la un model vechi, sa-l asociezi imediat cu o neplacere intensa.
  2. Asigura-te ca placerea este asociata noului model: atunci cand te gandesti la noul comportament sau la noile sentimente, simti placerea in locul durerii?
  3. Ai grija ca acest nou comportament sa fie permanent in raport cu ceea ce-ti doresti de la viata. Este el in concordanta cu obiectivele tale, cu convingerile tale, cu filozofia ta de viata?
  4. Asigura-te ca avantajele vechiului stereotip au fost pastrate. De exemplu, daca fumai ca sa te calmezi sau sa reduci stresul, ai introdus o alternativa la fel de eficienta pentru depasirea acestor momente? Oare noul comportament iti mai ingaduie sa simti placerea pe care o aveai de la vechiul stereotip?
  5. Imagineaza-ti cum te vei comporta si pe viitor. Gandeste-te la ceea ce te-ar putea determina sa te intorci la vechiul comportament. Asigura-te ca te vei folosi in mod automat de noul model in locul celui vechi.”

- preluare din cartea “PASI URIASI”, de Anthony Robbins

This entry was posted in Dezvoltare personala, PASI URIASI. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>