PASI URIASI – 139

PASUL nr. 4 DIN PROGRAMUL NAC

Creeaza o noua alternativa stimulatoare.

Un studiu in legatura cu fostii consumatori de droguri a aratat faptul ca ei recidiveaza – daca o fac – dupa perioade diferite, in functie de individ. Cei care fusesera obligati de o forta exterioara sa renunte la droguri recidivau de indata ce erau eliberati din inchisoare. Cei care avusesera o motivatie interioara reuseau sa se abtina cam doi ani. Cei care-si inlocuiau dependenta cu alte alternative – de exemplu, se concentrau asupra religiei sau isi dezvoltau o noua aptitudine – reuseau ca timp de opt ani sau mai mult sa nu se mai drogheze, iar cei mai multi chiar renuntau pentru totdeauna.

Incercarea unei mari majoritati de a se schimba este doar una temporara, pentru ca ei nu gasesc o cale alternativa de a transforma suferinta in placere. Vechile stereotipuri trebuie inlocuite cu altceva, nu doar eliminate.”

- preluare din cartea “PASI URIASI”, de Anthony Robbins

This entry was posted in Dezvoltare personala, PASI URIASI. Bookmark the permalink.

One Response to PASI URIASI – 139

  1. This blog has absolutely changed my point of view on this subject. Theres no way I wouldve considered about this in this way if I hadnt come throughout your website. All I was performing was cruising the internet and I observed your web site and all of a sudden my views have altered. Great on you, man!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>