PASI URIASI – 127

“Am fost invatati sa consideram ca schimbarile rapide – de comportament, convingere sau emotionale – pot insemna ipocrizie, nestatornicie sau inconsecventa. In schimb, cei considerati consecventi sunt etichetati ca fiind “de incredere”, “solizi”, “de baza”. Toate acestea creeaza o enorma presiune din exterior, din partea celor care ar vrea sa ramanem asa cum suntem si sa continuam sa facem exact ceea ce se asteapta de la noi.

Trebuie sa intelegi ca daca poti crea instantaneu o problema, poti tot instantaneu sa creezi o solutie! La drept vorbind, daca unei persoane i-a trebuit mult timp ca sa se schimbe a fost pentru ca atata trebuia sa dureze sau pentru ca persoana respectiva a inteles mai greu ca trebuia sa se schimbe?

Pentru a crea schimbari rapide, cel mai important lucru este sa ai convingerea ca poti practic sa schimbi orice, chiar acum.

- preluare din cartea “PASI URIASI”, de Anthony Robbins

This entry was posted in Dezvoltare personala, PASI URIASI. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>