PASI URIASI – 13

“Cu totii avem obiective precise, indiferent daca stim sau nu. Oricare ar fi acestea, ele au un efect major asupra existentei noastre. Si totusi, o parte din obiectivele noastre, precum “trebuie sa-mi platesc nenorocitele alea de facturi”, dovedesc lipsa de imaginatie. Secretul descatusarii adevaratei tale puteri consta in fixarea unor scopuri care sa fie suficient de atragatoare, incat sa te inspire realmente si sa-ti starneasca pasiunea.

Alege-ti chiar in clipa asta scopurile, in mod constient. Trece in revista tot ceea ce merita urmarit in viata. Alege-ti apoi un scop care sa ti se para cel mai interesant si care sa te faca sa te scoli cu noaptea in cap si sa stai pana seara tarziu. Fixeaza-ti un termen limita de realizare a sa si defineste-l in cateva randuri, justificand de ce trebuie neaparat sa-l atingi pana la o anumita data. Nu este oare suficient ca sa te mobilizeze, sa fii in stare sa depasesti orice limite, sa-ti dai la iveala adevaratul potential?”

- preluare din cartea “PASI URIASI”, de Anthony Robbins

This entry was posted in Dezvoltare personala, PASI URIASI. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>