A inceput facultatea

Luni s-a dat startul unui nou an universitar. Pentru mine e al 4-lea. In fiecare an, acest moment pare altfel. Deschiderea anului universitar este organizata si de LSAC (Liga Studentilor din Facultatea de Automatica si Calculatoare) si poarta numele de Opening Day.

Daca in anul 1 am participat ca “boboc”, in anul 2 am fost doar in treacat, iar anul trecut eram plecat din tara, acum m-am implicat direct in organizarea evenimentului. A fost o experienta foarte placuta: i-am intalnit pe proaspetii studenti, am discutat cu ei despre ceea ce inseamna facultatea, orar, materii si le-am prezentat proiectele desfasurate de LSAC.

Toate acestea le ofera “bobocilor” un ajutor foarte util si o perspectiva larga despre mediul universitar. Am observat ca studentii au devenit tot mai interesati de activitatile de voluntariat si dornici de implicare, ceea ce este imbucurator. De asemenea, este de remarcat si cresterea raportului fete/baieti in facultatea noastra.

This entry was posted in Educatie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>