Am alergat de ziua mea pentru HOSPICE Casa Sperantei

Alergare de Craciun

Sambata, 20 decembrie, am alergat de ziua mea pentru HOSPICE Casa Sperantei. Evenimentul s-a desfasurat in campusul Politehnicii, iar traseul a fost o tura de Gerar.

Alergarea a reprezentat si o petrecere de ziua mea, sarbatorita intre prieteni noi si vechi. Participantii au format 2 echipe de Gerar: una de alergatori si una de voluntari. :)

Daca initial, formatul era unul inedit de competitie de sprint, l-am transformat intr-un antrenament pentru Gerar de care ne-am bucurat din plin. La final am sarbatorit cum se cuvine cu sampanie si whisky. :P

Alergare de Craciun

Scopul a fost unul caritabil: pentru sustinerea cauzei HOSPICE Casa Sperantei si amenajarea interiorului spitalului HOSPICE din Bucuresti. S-au strans donatii atat personal, cat si online, inainte, la eveniment si chiar dupa. De asemenea, se pot face donatii in continuare. ;)

Multumim alergatorilor, voluntarilor si donatorilor. :D

Alergare de Craciun

This entry was posted in Concursuri, Eu, despre mine, Evenimente, Personale, Sport, Timp liber. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>