Utopia

In aceasta “Utopie”, misiunea comuna este crearea unei lumi mai bune. Aceasta noua lume are la baza impartasirea energiei pozitive si valori precum dragostea, credinta, smerenia, recunostinta, generozitatea, intelepciunea. Oamenii traiesc intr-o unitate religioasa, politica, sociala, teritoriala, lingvistica. Nu exista conducatori formali, iar deciziile sunt luate de grupuri de persoane cu expertiza prin comun acord. Nu exista armata, politie sau inchisori; societatea se implica in rezolvarea conflictelor si ajutor. Familia reprezinta nucleul societatii si este sustinuta. De asemenea, sunt sustinute religia si sportul, doua domenii care promoveaza energia pozitiva si valorile fundamentale. Unul din principiile de baza este cel al partajarii resurselor si sunt eliminati banii. Este sustinuta cercetarea pentru inovatie si dezvoltare. Unele din principalele preocupari sunt zborurile in spatiu, colonizarea altor planete si explorarea spatiului cosmic.

Cred foarte mult in aceasta “Utopie”, ma reprezinta si sunt determinat sa o pun in aplicare. Personal, traiesc conform acestei misiuni si acestor valori si principii. :)

This entry was posted in Eu, despre mine, Personale. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>