Alerg pentru Spitalul de Copii la Maratonul International Cluj 2014

Maraton Cluj

Duminica, 13 aprilie, alerg pentru Spitalul de Copii la Maratonul International Cluj 2014. Pentru mine, reprezinta al treilea maraton si al doilea de anul acesta.

Clujul este orasul meu preferat din Romania si ma bucur sa am ocazia sa alerg pe strazile frumoase si mai ales pe pista de atletism din modernul stadion de fotbal Cluj Arena. De fiecare data este o placere sa ma intorc si sa revad minunatul oras din Ardeal.

Am ales sa ma implic in sustinerea misiunii Fundatiei Comunitare Cluj pentru imbunatatirea vietii locuitorilor din zona Cluj prin mobilizarea si distribuirea de resurse pentru initiative de dezvoltare locala.

La Maratonul International Cluj 2014 este organizata campania de strangere de fonduri pentru Spitalul de Copii, sectia de Terapie Intensiva. Obiectivul este strangerea a 50.000 de lei pentru achizitionarea a 4 seringi automate si infuzomate, si a unui aparat de incalzire a fluidelor.

Aici poti sustine si dona pentru Spitalul de Copii. Am incredere ca impreuna putem reusi! :D

This entry was posted in Concursuri, Eu, despre mine, Evenimente, Personale, Sport, Timp liber. Bookmark the permalink.

One Response to Alerg pentru Spitalul de Copii la Maratonul International Cluj 2014

  1. Pingback: Articole scrise in aprilie 2014 | Cristian David-Matei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>