Alerg primul meu maraton la Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc 2013

In septembrie m-am inscris la Maratonul International de la Berlin care se va desfasura pe 28 septembrie 2014. La inceputul lunii noiembrie am primit confirmarea de a participa si este cel mai important eveniment din programul meu de anul viitor. Astfel ca pregatirea este diversificata si bine disciplinata.

Dupa ce in luna octombrie am participat la primele alergari montane si am facut un antrenament intens de alergare pe scari, luna noiembrie este dedicata antrenamentelor pentru primul maraton.

Am ales ca primul maraton sa fie Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc 2013. Editia din acesta an este a treia si se va desfasura pe 1 decembrie in Parcul Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti. Participantii pot alerga la una din cele 4 probe: maraton, semimaraton, maraton stafeta si cursa populara.

Pentru mine va fi un eveniment cu adevarat istoric: alerg o distanta istorica (maratonul, 42.195 m), la o data istorica (1 decembrie, 95 de ani de la Marea Unire), intr-un parc cu un nume cu mare insemnatate istorica (Alexandru Ioan Cuza, domnitorul care a infaptuit Unirea Principatelor Romane).

Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc marcheaza si inceputul sezonului meu de iarna la alergare. Astfel ca pe 7 decembrie alerg pentru HOSPICE Casa Sperantei la Sky Run si pe 14 decembrie particip la Baneasa Trail Race. Iar urmatoarele mele maratoane vor fi Maratonul International de la Roma din 23 martie 2014 si Maratonul International Cluj din 13 aprilie 2014.

This entry was posted in Concursuri, Eu, despre mine, Evenimente, Personale, Sport, Timp liber. Bookmark the permalink.

One Response to Alerg primul meu maraton la Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc 2013

  1. Pingback: Articole scrise in noiembrie 2013 | Cristian David-Matei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>