Bucharest Midnight Run 2013

Bucharest Midnight Run 2013 a fost un eveniment inedit: alergare de noapte pe Pasajul Basarab. :D

A fost primul cros nocturn la care am participat si a fost o experienta minunata. Vremea a fost prietenoasa, iar ora desfasurarii s-a potrivit cu bioritmul meu.

La start s-au prezentat sute de participanti, iar probele au fost de 5 km si 10 km (una si doua ture de pasaj). Eu si Radu am alergat la cea de 10 km. ;)

Minusurile au fost mai ales inaintea evenimentului in ceea ce priveste informatiile disponibile, schimbarea traseului si a orei de start. :(

Startul s-a mutat de la ora 24 la ora 22 si din parcarea fostei primarii a sectorului 1 in parcarea Carrefour Grozavesti. Instiintarea a fost facuta cu doar o zi inainte, iar pe site-ul oficial informatiile au fost amestecate.

Si cursa a fost afectata de probleme: ingramadeala de la start (care s-a luat in curba in panta), punctele de alimentare de pe traseu, reluarea circulatiei dupa o ora de la start (cand inca mai erau alergatori pe traseu).

Plusurile au fost traseul, taxa de participare accesibila si cronometrarea in timp real. :)

Traseul pe Pasajul Basarab a reprezentat principala atractie a evenimentului. In plus, am avut parte de diversitate: linii drepte, pante, curbe si viraje.

Felicitari participantilor si organizatorilor, iar editia Bucharest Midnight Run din 2014 sa fie mai reusita.

This entry was posted in Concursuri, Eu, despre mine, Evenimente, Personale, Sport, Timp liber. Bookmark the permalink.

2 Responses to Bucharest Midnight Run 2013

  1. Pingback: Articole scrise in august 2013 | Cristian David-Matei

  2. Pingback: Retrospectiva si premiile la alergare in 2013 | Cristian David-Matei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>