Legea atractiei – introducere

Dupa seria de articole despre inteligenta financiara, in aceasta saptamana incepem o noua serie, despre legea atractiei.

Legea atractiei este una dintre cele mai importante legi din Univers. Ea mentine echilibrul, miscarea si dezvoltarea. Putem spune ca este temelia Universului.

Ce se intampla cand dam drumul unui obiect? El cade, fiind atras de Pamant. De oriunde i-am da drumul si oricat de mult l-am influenta, Pamantul exercita o forta de atractie asupra lui. La fel se exercita si intre corpurile ceresti.

In secolul al 17-lea, Isaac Newton descopera gravitatia si defineste legea atractiei universale. Abia in secolul al 20-lea, este descoperit faptul ca legea atractiei se aplica si la nivelul gandurilor, adica atragem ceea ce gandim. Acest subiect este analizat in carti precum De la idee la bani, de Napoleon Hill, Puterea magica a gandului, de David Schwartz sau Secretul, de Rhonda Byrne.

Pentru a testa forta de atractie a gandurilor putem observa cum atragem lucrurile la care ne gandim. De exemplu, ce se intampla cand vrem sa ne cumparam o masina? Remarcam modelul respectiv de masina in jurul nostru? Sau ce se intampla cand ne gandim la urmatoarea destinatie de vacanta?

Despre legea atractiei si ce influenta are asupra noastra vom discuta mai pe larg in articolele urmatoare.

This entry was posted in Dezvoltare personala, Legea atractiei. Bookmark the permalink.

2 Responses to Legea atractiei – introducere

  1. ahmed says:

    Cum poti sa zici ca exista o lege de atractie a ganddurilor ? Doar fiindca exista metafora asta in limba romana ?

    Mai mult , sustii ca tu atragi lucrurile la care te gandesti.
    Nimic mai fals , poti sa ten gnadesti o suta de ani la numerele castigatoare de la 6 din 49, si sa iti irosesti viata comparand saptamanal zeci de bilete , nu o sa le nimeresti niciodata.

  2. Salut Ahmed,

    Ai dreptate. Legea atractiei presupune mai mult decat gandurile singulare. Dupa cum am scris, aceasta este doar introducerea. Continua sa citesti seria de articole despre modul cum functioneaza legea atractiei. Gasesti si foarte multe alte materiale scrise, audio si video.

    Si sunt curios, cum crezi ca reuseste cineva sa castige la 6 din 49?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>