Legea atractiei – ce este?

Dupa introducerea despre legea atractiei, in aceasta saptamana urmeaza sa discutam ce este legea atractiei.

Sa pornim de la definitiile celor 2 termeni din Dictionarul Explicativ al Limbii Romane. Legea inseamna “categorie constituind o expresie a interdependentei, interactiunii si legaturii dintre fenomenele realitatii“. Atractia reprezinta “forta care tinde sa apropie corpurile intre care se exercita, proprietate a corpurilor de a se atrage reciproc; inclinare puternica pe care o fiinta o simte pentru alta sau pentru ceva, imbold de a te apropia de cineva sau de ceva“.

Avem si cateva exemple de definitii mai populare: “cine se aseamana se aduna“, “primesti ceea ce oferi“, “ceea ce gandesti atragi“, “cele care se aseamana se atrag“, “bate si ti se va deschide, cere si ti se va da, cauta si vei afla“.

Dupa cum mentionam si in articolul anterior, legea atractiei este una dintre cele mai importante legi din Univers. Ea se manifesta prin vibratii ale energiei, exercitandu-se atractie intre vibratii asemanatoare.

Noi suntem ca niste magneti care atragem spre noi vibratii asemanatoare cu cele pe care le emitem prin gandurile si sentimentele noastre. Acest aspect este minunat reprezentat in filmele “The secret” si “What the bleep do we know?

Astfel, cum ne putem imbunatati vibratiile si sa folosim legea atractiei in beneficiul nostru?

This entry was posted in Dezvoltare personala, Legea atractiei. Bookmark the permalink.

One Response to Legea atractiei – ce este?

  1. Rommel says:

    Daca vrei sa ajungi pitcor , incepe sa pictezi , mergi la magazinul de pitcori si alegetice acuarele ai vrea sa ai si ce panze, planse , chiar daca nu le cumperi imediat, mergi la expozitii de arte si vezi tablouri celebre, mergi la biblioteca si rasfoieste albumele , citeste despre pitcori , vezi documentare despre pictura, cauta pe internet manuale si bloguri si site-uri de pictura , fa-ti blog-ul tau si spune ce iti place despre pictura , incepe simplu cu un creion si cu o foaie si deseneaza Tu ce vrei sa atragi astazi ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>