Inteligenta financiara – noul an

Dupa ce am vorbit despre legea atractiei, subiectul din aceasta saptamana este despre noul an.

Mai este putin pana la trecerea dintre ani si ne pregatim pentru sarbatorirea evenimentului. Totusi, pe langa petrecerea de revelion, cum altfel ne putem pregati?

Oamenii inteligenti financiar au 2 obiceiuri foarte importante in aceasta perioada. In primul rand, ei fac bilantul anului care trece, iar in al doilea rand, isi planifica noul an.

Acum este momentul sa recapitulam realizarile din ultimul an, sa identificam provocarile pe care le-am depasit, sa observam progresele pe care le-am facut si sa analizam cine am devenit.

Dupa acest bilant al anului trecut, urmatorul pas este planificarea pentru noul an: facem o lista cu obiectivele pe care ni le propunem, le ordonam dupa prioritati si le organizam in agenda. Astfel, avem o harta pentru noul an care ne ajuta sa ne pastram directia si sa ne indeplinim obiectivele.

La multi ani!

This entry was posted in Afaceri, Dezvoltare personala, Newsletter. Bookmark the permalink.

2 Responses to Inteligenta financiara – noul an

  1. De regula, ajunul Anului Nou se petrece in familie, oamenii isi fac urari pentru noul an si se tin toasturi.

  2. Rosangela says:

    Io m-is mai batran si ma edaptaz mai greu da, hai ca mere. Adicatelea, in cel vechi postarile voastre intrau in ordinea cronologica, zic eu iar acusi se aseaza cuminti fiecare la domeniul sau. Trebe cautate! Alea noi unde sunt sesizate? Bafta la el si voua si la multi ani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>