PASI URIASI – 96

“Intrebarile de calitate determina calitatea vietii. Afacerile reusesc atunci cand cei care iau decizii pun intrebarile cele mai potrivite referitoare la productie, la piete sau la planificarea strategica. Relatiile se dezvolta atunci cand oamenii pun intrebarile cele mai potrivite in legatura cu potentialele conflicte si cu sprijinul reciproc si nu cu distrugerea reciproca. Comunitatile au de castigat atunci cand liderii lor isi pun intrebarile potrivite asupra a ceea ce este cel mai important si a felului in care cetatenii pot participa la actiuni comune.

Indiferent care ar fi zona din existenta ta pe care ai vrea s-o imbunatatesti, exista niste intrebari pe care le poti pune si care-ti pot da raspunsuri - solutii – care te pot catapulta, impreuna cu cei dragi, spre noi realizari si satisfactii. Ai nevoie sa pui intrebari despre calitate, implicare, contributie personala.

- preluare din cartea “PASI URIASI”, de Anthony Robbins

This entry was posted in Dezvoltare personala, PASI URIASI. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>