PASI URIASI – 79

“Daca e sa faci o greseala, este mai bine ca ea sa fie efectul supraestimarii aptitudinilor tale. De ce? Reusita s-ar putea sa depinda de asta. Una dintre diferentele dintre pesimisti si optimisti este aceea ca dupa ce incearca sa dobandeasca noi aptitudini, pesimistii, in general, isi evalueaza in mod corect reusitele, in vreme ce optimistii isi considera comportamentul mai eficient decat a fost.

Ca urmare, pesimistii renunta, negasind nicio logica in continuarea unui efort inutil, in vreme ce optimistii, cu perceptia lor pozitiva, au sprijinul emotional necesar pentru a continua si, in cele din urma, a avea noi realizari. Astfel, asemenea evaluari aparent nerealiste devin o reflectare a unei indemanari dobandite.

Nu uita, trecutul nu este acelasi lucru cu viitorul. Care ar putea sa fie primul pas mic spre visul care ti se parea candva imposibil?

- preluare din cartea “PASI URIASI”, de Anthony Robbins

This entry was posted in Dezvoltare personala, PASI URIASI. Bookmark the permalink.

2 Responses to PASI URIASI – 79

  1. online says:

    Multumesc pentru un blog interesant

  2. admin says:

    Cu placere. Ce ti-a placut cel mai mult?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>