Week-End Seminar 5-7 Februarie 2010

In week-end-ul trecut am avut placerea sa particip la un seminar minunat. Au fost 3 zile de vis, de inspiratie, de motivatie si de entuziasm. A fost ceva ce este greu de descris in cuvinte. A fost expresia spiritului uman la adevarata lui valoare. Miile de oameni din sala am impartasit valori ca libertatea, viziunea, entuziasmul, bucuria, energia, speranta, posibilitatea, credinta, optimismul, familia, comunicarea, curajul, increderea, dragostea, recompensa, atitudinea, recunoasterea, echilibrul sau responsabilitatea.

La seminar au fost prezente familii cu afaceri de succes in tara si in Europa, precum si invitati speciali din Grecia si Statele Unite. Cea mai apreciata prezenta a fost cea a lui Louie Carrillo, un lider, un sot si un tata exemplar al carui mesaj a fost: “Un om cu un vis nu poate fi ingenunchiat”. El este un exemplu care demonstreaza ca prin determinare si dedicare s-a putut ridica de la un nivel foarte de jos pana pe culmile cele mai inalte ale succesului.

Pentru mine, acest seminar a fost un punct marcant in viata pentru ca m-a ajutat sa inteleg cu adevarat ca atitudinea si modul in care gandesc determina ceea ce reusesc sa realizez. Sentimentul profund pe care l-am simtit a fost de incredere in mine si in potentialul pe care il pot pune in valoare pentru a imi indeplini obiectivele. Si mesajul meu este ca SI TU POTI!

This entry was posted in Afaceri, Comunicare, Conferinte, Dezvoltare personala, Divertisment, Educatie, Informatii, Leadership, Marketing, Organizatii, Personale, Timp liber. Bookmark the permalink.

8 Responses to Week-End Seminar 5-7 Februarie 2010

 1. Cialis says:

  XC0PrJ Excellent article, I will take note. Many thanks for the story!

 2. Super post – and great domain by the way:-)

 3. What was my enchantment to come accross an article like this. Direct my favorites! See you soon !

 4. marlena says:

  buna..nu stiu daca mai ai acest blog activ dar te-ar ruga daca sa poate sa imi spui unde a avut loc acest seminar, aceasta intalnire de 3 zile la care ai participat si in cadrul carei firme?multumesc. ma poti contacta la chinezoaik.mica@yahoo.com

 5. marlena says:

  multumesc de raspuns.sa ai o zi frumoasa si multa sanatate

 6. iulia popa says:

  si la acest wes am participat!!!!
  iti doresc mult succes in afacerea ta!!! si sa ne vedem curand la mesele rotunde din fata!!!!!!!!!!!

 7. Buna Iulia,

  Felicitari pentru participare si sa ne vedem la mesele rotunde din fata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>