Noaptea Muzeelor 2009

Sambata noaptea s-a dat startul unei noi nopti a muzeelor in Bucuresti. Am fost si eu inca o data, dupa 2 ani, de aceasta data impreuna cu Monica.

Intai am fost la Teatrul National unde am vazut piesa “Comedia Norilor”, dupa care am inceput maratonul muzeelor cu Muzeul Tehnic, care ne-a placut amandurora foarte mult. Am trecut apoi pe la Muzeul de Arta Contemporana, unde era o coada mare si am mers mai departe la Arhivele Nationale. Am continuat pe Calea Victoriei cu Muzeul National de Arta, unde era de asemenea o coada mare si am ajuns la Muzeul Literaturii. De-acolo am mers la Muzeul “George Enescu” si cand am ajuns la Muzeul Geologic pe la ora 2, acesta se inchisese deja.

Deci, in total am vizitat muzee, toate in premiera pentru amandoi. A fost o noapte foarte placuta si multumim pentru initiativa ladabila de a promova cultura.

This entry was posted in Divertisment, Evenimente, Personale, Timp liber. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>