Maratonul International Brasov

Maratonul International Brasov 2015

Duminica, 14 iunie, se desfasoara prima editie a Maratonului International Brasov. Evenimentul este organizat de Asociatia Sapte Scari Brasov, in parteneriat cu Primaria Brasov. Este sustinut de Telekom Romania si face parte din campania pro-sanatate “Miscarea face bine“, partener media principal fiind Dolce Sport. :)

Competitia include 6 probe pentru toate categoriile de varsta si pentru toate gusturile: maraton, maraton stafeta, semimaraton, 10 km, 5 km si curse pentru copii intre 4-14 ani. Traseul este o bucla de 10,54 km cu startul si sosirea in Piata Sfatului, chiar intre Biserica Neagra si Casa Sfatului.

M-am bucurat foarte mult cand am aflat ca se organizeaza Maratonul International Brasov. Mi se pare o oportunitate foarte buna pentru pregatirea de vara si mi se pare benefica diversificarea maratoanelor internationale in Romania. ;)

Pentru mai multe detalii, puteti accesa:

Spor si inspiratie in pregatire si sa ne revedem cu multa energie pozitiva in Brasov. :D

Maratonul International Brasov 2015 Inscriere

This entry was posted in Concursuri, Evenimente, Sport. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>