“Generatiile sexuale ale secolului XX”, de Rodica Purniche – Partea 1

“Planeta Uranus isi manifesta influenta in mod spontan, imprevizibil si la fiecare nativ in alt fel. Pentru nativii rationali, influentele uraniene dau nastere inventatorilor si geniilor stiintifice, amplificand influentele mercuriene (prin calitate) si pe cele saturniene (prin rapiditate). Acolo unde cercetatorul investigheaza ani la rand, inventatorul primeste intr-o secunda informatia geniala. Pentru nativii intuitivi, influentele uraniene dau nastere geniilor artistice, amplificand influentele lunare (prin spontaneitate) si influentele venusiene (prin originalitate). Acolo unde cei talentati devin adeptii unei cai estetice si se instruiesc pentru a obtine performanta, genialul are intr-o secunda revelatia formei, a expresiei, a ritmului si lanseaza, intemeiaza sau devine el insusi scoala si directie estetica. La nivel colectiv, Uranus influenteaza foarte puternic generatiile care rastoarna intr-o maniera imprevizibila vechea ordine, pentru a afirma noi valori.”

“Ideea de continenta amoroasa s-a nascut in Orient si a fost aplicata de-a lungul timpului de catre adeptii filosofiei tantrice indiene si taoistii chinezi. Ea constituia o mare taina a vietii, rezervata initiatilor si familiei regale. Ajunsa apoi in Occident, a cunoscut o raspandire rapida, mai ales in ultimele decenii.
Secretul acestei tehnici stravechi consta in retinerea si conservarea potentialului sexual (sperma la barbat si fluidele sexuale la femeie), in timpul actului amoros, potential care astfel va fi transformat in forme elevate de energie vitala, psihica, mentala si spirituala. Aceasta modalitate de control a energie sexuale poate fi dobandita in absolut orice cuplu stabil, iubitor, care practica permanent actul amoros cu consacrare si transfigurare.
Datorita transmutarii potentialului erotic, barbatul si femeia care iubesc sincer si fara masura ajung sa traiasca o deosebita stare de placere elevata, de cele mai multe ori de lunga durata, generata de un numar nelimitat de orgasme, cei doi iubiti descoperind intr-un mod placut si gradat ca energia sexuala este o putere tainica, SACRA.
Practicarea constanta a continentei sexuale face ca, intr-un timp relativ scurt, sa apara efecte profund binefacatoare, precum: amplificarea iubirii si a fericirii in relatia de cuplu, reintinerire, sanatate si armonie deopotriva fizica si psihica, amplificarea charismei personale, prelungirea actului erotic pe o durata nelimitata, contraceptie sigura, placuta si naturala, si, in cazuri de practica spirituala constanta, trezirea capacitatilor paranormale (telepatie, intuitie, clarviziune, premonitie).”

“Continenta sexuala nu inseamna doar controlul energiei noastre sexuale; ea presupune o adevarata disciplina erotica ce trebuie insusita si care, odata cu trecerea timpului, devine o modalitate de comportament erotic usor de manifestat. Ea mai inseamna, totodata, o atentie deosebita acordata fuziunii amoroase care, astfel, devine o adevarata arta a amorului. Ea presupune insusirea si respectarea celor trei etape fundamentale: preludiu, ludiu si post-ludiu, fiecare dintre ele avand o importanta reala; de asemenea, ludiul nu inseamna o demonstrare a performantelor noastre fizice si niciun comportament violent, salbatic, agresiv etc., ci dimpotriva, continenta sexuala presupune miscari lente, armonioase, penetrari ferme, dar intr-un ritm mai lent, in asa fel incat valurile de energie, de placere, de fericire sa fie in mod constient dirijate catre partea superioara a organismului.
Nu in ultimul rand, adevaratul practicant al continentei sexuale, ca atitudine interioara pe durata actului erotic, este preocupat nu de satisfacerea nevoii sale sexuale, ci de implinirea fiintei iubite, de sex opus, cu care fuzioneaza amoros. In felul acesta, implinirea noastra erotica va rezulta, de fapt, din implinirea pe care ne-o daruim reciproc, cu bucurie, cu naturalete, cu sinceritate.”

“Continenta sexuala nu este o tehnica de a satisface instinctul sexual orb, ci dimpotriva – ESTE UN MOD FOARTE SANATOS SI ELEVAT DE VIATA care poate schimba complet calitatea vietii noastre si, mai ales, a actualei rase umane.”

“Putem defini consacrarea drept o forma deosebita de rugaciune si totodata de apelare directa a lui Dumnezeu – Tatal la inceputul si pe durata tuturor actiunilor noastre, inclusiv a actului nostru amoros.”

“Sirul permanent de nasteri si plecari din planul fizic este conditionat de fructele, de roadele actiunilor noastre – bune sau rele – pe care le-am facut. Acest sir poate fi intrerupt atunci cand decidem, in mod constient, sa urmam cai de evolutie spirituala autentica, ce ne pot ajuta sa atingem eliberarea finala si contopirea ultima cu Dumnezeu – Tatal.
Practic, orice gand, cuvant sau actiune genereaza o energie – samanta care, la capatul unui proces bine definit, “produce” o energie care ne apartine, care este fapta noastra. Daca noi am ajutat pe cineva, noi vom fi ajutati; daca noi am ucis, noi vom fi ucisi; daca noi am iubit, noi vom fi iubiti.”

“Consacrarea nu ne scuteste de asumarea responsabilitatii faptelor noastre, fie ele gandite, rostite, realizate; ea doar ne indumnezeieste atat prin apelarea directa a lui Dumnezeu, cat si prin participarea Lui la viata noastra, intr-un mod constient dorit de catre noi. Consacrand permanent fructele actiunilor noastre – in fiecare dimineata, ziua pe care urmeaza s-o traim; deciziile pe care le luam, actul amoros, actiunea de a manca; practic, totul – incepem incet-incet sa ne abandonam Lui si sa respectam in mod constient si de buna voie Vointa Divina in viata noastra. Iata de ce CONSACRAREA ESTE SI EA UN MOD DE VIATA PRECUM CONTINENTA SEXUALA.”

This entry was posted in Dezvoltare personala, Educatie, Generatiile sexuale ale secolului XX, Psihologie, Religie, Stiinta. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>