Alerg la Maratona di Roma 2015 pentru Hospice Casa Sperantei

Maratona di Roma

Duminica, 22 martie, alerg la Maratona di Roma pentru HOSPICE Casa Sperantei. Pentru mine, este primul maraton international din seria celor 3 pe care le am in program pentru anul acesta, alaturi de Paris si Berlin. :)

Am participat si anul trecut la Maratona di Roma. Atunci a fost al doilea maraton la care am participat si primul international, iar acum este al zecelea si al patrulea international. ;)

Dupa antrenamente intense de aproximativ 3 luni de zile, sunt in al treilea ciclu de crestere progresiva si reprezinta un test important pentru evaluarea situatiei actuale si abordarea pregatirii urmatoare.

Maratona di Roma face parte din Categoria de Aur a Federatiei Internationale si este anul acesta la a 21-a editie. La eveniment sunt inscrisi peste 15000 de alergatori: peste 8000 din Italia si peste 7000 din alte 110 tari. :P

Sunt in continuare alaturi de HOSPICE Casa Sperantei, pentru care am alergat la Semimaraton Brasov 2014 si Sky Run 2013 si 2014, am patinat in cadrul campaniei “Alearga de ziua ta!” cu Ana-Maria Branza si am inotat la Ultra Swim 2014.

De aceasta data, am ales sa ma implic pentru a o sustine pe Adriana Istrate pentru a strange cei 15000 EUR in campania ei din cadrul obiectivului 777: prima femeie din lume care alearga 7 maratoane si 7 ultramaratoane pe 7 continente in 777 zile.

Aici poti sustine si dona pentru HOSPICE Casa Sperantei. Am incredere ca impreuna putem reusi. :D

This entry was posted in Eu, despre mine, Evenimente, Personale, Sport, Timp liber. Bookmark the permalink.

2 Responses to Alerg la Maratona di Roma 2015 pentru Hospice Casa Sperantei

  1. Pingback: Alba Iulia City Race 2015 | Cristian David-Matei

  2. Pingback: Jurnal de antrenament martie 2015 | Cristian David-Matei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>