Forest Run Grand Prix Etapa a IV-a

Forest Run GP4

Sambata, 1 martie, a fost organizat Forest Run Grand Prix Etapa a IV-a. Gazdele evenimentului au fost Complexul Sportiv Nicolae Navasart si Padurea Snagov.

Concursul a marcat inceputul sezonului de primavara si a reunit aproape 200 de alergatori. Traseul a avut aproximativ 9 km, cu start si sosire in incinta complexului si 2 ture prin Padurea Snagov.

Cursa a fost minunata si m-am simtit foarte bine pe intreaga durata. M-am bucurat de fiecare pas, de covorul de frunze, iarba verde si flori, de aerul proaspat de padure si de peisajul superb de primavara. :D

Am trait o experienta spirituala speciala, foarte relaxat si detasat de planul fizic. Alergarea a durat o clipa si o eternitate in acelasi timp. Dupa jumatatea cursei m-am gandit si eu sa intreb despre distanta parcursa si apoi de cea ramasa. Astfel ca pe final am marit ritmul cand mi-am dat seama ca mai aveam suficiente resurse. ;)

Dupa ce am trecut linia de sosire, am fost invaluit de pace si liniste sufleteasca, multumire, recunostinta si implinire. Este prima alergare pe o distanta mai scurta de 10 km in care am reusit sa traiesc o asemenea experienta spirituala. :P

Castigatorii au fost Cristian Lutic la masculin cu 29:01 si Florentina Buga la feminin cu 35:45. Eu am obtinut un rezultat de 37:29 si m-am clasat pe locul 40 la general si 25 in categoria masculin 18-39 ani. :)

Reprezinta un foarte bun start pentru sezonul de primavara si un antrenament util pentru sirul de competitii care urmeaza, iar etapa a cincea a Forest Run Grand Prix este pe 16 martie.

This entry was posted in Concursuri, Eu, despre mine, Evenimente, Personale, Sport, Timp liber. Bookmark the permalink.

One Response to Forest Run Grand Prix Etapa a IV-a

  1. Pingback: Articole scrise in martie 2014 | Cristian David-Matei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>