Alerg pentru Padurea Copiilor la Crosul Padurii 2014

Crosul Padurii

Pe 30 martie, alerg pentru Padurea Copiilor la Crosul Padurii 2014. Evenimentul este organizat de asociatia ViitorPlus si se va desfasura in Parcul Tineretului.

Fiecare participant se inscrie intr-una din cele 3 echipe cu nume de copaci: echipa Frasin (condusa de Oana Badea), echipa Stejar (condusa de Andrei Gligor) si echipa Tei (condusa de Andrei Rosu). Eu am ales sa fac parte din echipa Frasin, la fel ca anul trecut, cand era condusa de Gabriel Solomon. Frasinul este un arbore care se remarca prin putere, rezistenta si flexibilitate.

Am decis sa ma implic mai activ in sustinerea misiunii ViitorPlus pentru Padurea Copiilor. Crosul Padurii de anul trecut a fost primul cros caritabil la care am participat, asa ca are o insemnatate aparte pentru mine. Dupa cei 3 km alergati in 2013, anul acesta particip la cursa de 10 km. Va invit si pe voi sa sustineti evenimentul prin alergare sau prin donatii.

Aici poti sustine si dona pentru Padurea Copiilor. Am incredere ca impreuna putem reusi! :D

This entry was posted in Concursuri, Eu, despre mine, Evenimente, Personale, Sport, Timp liber. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>