Alerg la Maratonul din Roma pentru Scoala de Valori

Maratona di Roma

Pe 23 martie, alerg la Maratonul din Roma pentru Scoala de Valori. Pentru mine, este primul eveniment major la care particip in acest an.

Roma este una dintre capitalele reprezentative ale Europei si este incarcata de spiritualitate, cultura si istorie. Sa vizitez “Orasul Etern” si mai ales sa alerg printre atatea monumente impresionante are o semnificatie aparte, mai ales in amintirea Imparatului Traian al carui nume il port.

Maratonul din Roma este unul dintre cele mai importante si cu traditie. Anul acesta ajunge la editia a 20-a si atrage aproximativ 20.000 de alergatori din peste 100 de tari. Startul si sosirea sunt la Forul lui Traian, iar traseul trece pe langa multe obiective ale capitalei Italiei.

Pentru mine, reprezinta al doilea maraton la care particip si primul international. Ma bucur sa fac parte din echipa numeroasa care reprezinta Romania la Roma.

M-am alaturat cu entuziasm misiunii Scolii de Valori si sustinerii atelierului Argument, in care elevii descopera si exerseaza tehnici de argumentare si dezbatere, precum si calea cea mai simpla de a lua decizii.

Aici poti sustine si dona pentru Scoala de Valori. Am incredere ca impreuna putem reusi! :D

This entry was posted in Concursuri, Educatie, Eu, despre mine, Evenimente, Personale, Sport, Timp liber. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>