O saptamana de antrenament fizic intens

Dupa cei 60 km alergati in primele 2 zile din an, in saptamana 13-19 ianuarie am facut un antrenament fizic intens. Am folosit voucher-ul primit la Sky Run la World Class Health Academy Downtown.

Programul a fost in general de 2 sedinte de antrenament (dimineata si seara) de aproximativ 2 ore. Prima ora era pentru incalzire, alergare si bicicleta, iar a doua pentru inot, jacuzzi si sauna.

Am reusit sa includ aceste antrenamente pe langa activitatile zilnice (serviciu, dezvoltare personala si scris pe blog) si celelalte antrenamente de alergare (mai ales cate 2 legate sambata si duminica). Principala schimbare din program care m-a ajutat a fost somnul de la orele 22-23 pana la 5. :)

Luni am inceput mai lejer, dupa care in zilele urmatoare am crescut durata si intensitatea efortului. Dupa fiecare sedinta am observat imbunatatiri si ma simteam din ce in ce mai bine. Interesante si inedite pentru mine au fost clasele de ciclism la care am participat.

In aceasta saptamana am reusit sa descopar si sa accesez noi resurse de energie. A fost un antrenament benefic mai ales pentru probele de triatlon si mi-am dovedit inca o data ca pot mult mai mult decat am facut pana acum.

Principala provocare a fost adaptarea mentala la noul program si au fost mai multe momente cand ma gandeam sa sar peste unul din antrenamente. Am reusit totusi sa-mi inving vocea interioara si ma bucur ca am facut-o.

Acum urmeaza o saptamana mai relaxata inaintea Semimaratonului Gerar de duminica. Apoi repet seria de antrenamente inca o saptamana pentru pregatirea celor doua evenimente la care voi inota in februarie: Ultra Swim Challenge si Winter Tri. :D

This entry was posted in Eu, despre mine, Personale, Sport, Timp liber. Bookmark the permalink.

2 Responses to O saptamana de antrenament fizic intens

  1. Lutyk says:

    La ce clase ai fost? Si care crezi ca au fost cele mai utile?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>