Forest Run Grand Prix Etapa a II-a

Forest RunForest Run

Forest Run Grand Prix Etapa a II-a a fost prima competitie oficiala din anul 2014, la 3 saptamani dupa prima etapa care a incheiat sezonul competitional din 2013. Evenimentul s-a desfasurat duminica, 12 ianuarie, in Padurea Pustnicu. A fost asteptat cu nerabdare si intampinat cu mult entuziasm de cei peste 200 de alergatori care au participat. :D

Cea mai mare provocare a fost traseul de aproximativ 10 km, cu o portiune de asfalt la inceput si la sfarsit si doua ture pe teren accidentat. Au fost multe gropi si damburi, noroi si teren alunecos, numeroase urcari si coborari, chiar si un sant destul de mare.

Pentru mine, a fost prima cursa in care am ramas permanent concentrat asupra mea, a ritmului, a respiratiei, a fiecarui pas. In prima parte am avut un ritm mai scazut pentru a ma obisnui si a ma imprieteni cu traseul, dupa care mi-am gasit un ritm mai alert si chiar am accelerat pe ultima parte. ;)

Chiar daca vremea a fost mai mult inchisa, spre finalul cursei soarele ne-a zambit si ne-a intampinat la linia de sosire. A urmat apoi o masa la restaurant, o tombola si festivitatea de premiere.

Castigatorii au fost Ciprian Balanescu la masculin cu 37:24 si Florentina Buga la feminin cu 44:48. Eu am obtinut un rezultat de 50:21 si m-am clasat pe locul 53 la general si 34 in categoria masculin 18-39 ani. Cea mai mare realizare ramane terminarea cu succes a traseului. :)

A fost inca o etapa minunata si un bun inceput al sezonului competitional in 2014. Urmatoarea etapa se va desfasura pe 8 sau 9 februarie, cel mai probabil in Padurea Cernica.

This entry was posted in Concursuri, Eu, despre mine, Evenimente, Personale, Sport, Timp liber. Bookmark the permalink.

One Response to Forest Run Grand Prix Etapa a II-a

  1. Pingback: Forest Run Grand Prix Etapa a III-a | Cristian David-Matei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>