Crosul “Orice pentru Tata”

Tricou Cros "Orice pentru Tata"Crosul “Orice pentru Tata” a fost un eveniment plin de energie pozitiva. :D

Intr-o zi de sarbatoare, in parcul IOR (Alexandru Ioan Cuza), peste 200 de participanti ne-am adunat sa alergam pentru tatal lui Andrei Sarau.

Crosul a subliniat valorile pe care le impartasesc alergatorii, ca dragostea, credinta, familia, solidaritatea, generozitatea, perseverenta, curajul, determinarea, motivatia si optimismul. Alergatorii se trateaza mai mult ca prieteni si colegi si mai putin ca si competitori, iar evenimentul de astazi a aratat ca se pot uni si mobiliza si pentru o cauza caritabila.

Au fost doua probe la care s-a alergat: scurta (de 3,1 km) si lunga (de 9,3 km). Traseul a fost in jurul parcului. Proba scurta a reprezentat o tura de lac, iar cea lunga trei ture.

Am avut cateva provocari, cum ar fi obstacolele (pietonii, biciclistii, cainii) sau lipsa punctelor de revitalizare pe traseu, ci doar in zona de start/sosire. In rest, conditiile au fost prielnice pentru alergat si vremea a tinut cu noi.

Felicitari pentru generozitate si implicare participantilor, organizatorilor si sponsorilor care au contribuit la succesul evenimentului. :)

Pentru mine, a fost o experienta deosebita sa fiu printre atatia oameni minunati. :D

Diploma_Orice_pentru_Tata

This entry was posted in Concursuri, Eu, despre mine, Evenimente, Personale, Sport, Timp liber. Bookmark the permalink.

2 Responses to Crosul “Orice pentru Tata”

  1. Pingback: Articole scrise in iunie 2013 | Cristian David-Matei

  2. Pingback: Retrospectiva si premiile la alergare in 2013 | Cristian David-Matei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>