Legea atractiei – ce urmeaza?

Dupa ce am analizat cei patru pasi pentru a folosi legea atractiei, in acest articol discutam despre ce urmeaza ca rezultat al procesului.

Daca am parcurs cei patru pasi cu credinta si consecventa, legea atractiei ne-a adus exact ceea ce ne-am dorit. Este momentul sa sarbatorim reusita, sa fim fericiti si recunoscatori pentru dezvoltarea noastra interioara.

Aceasta stare de entuziasm si recunostinta ne incarca cu si mai multa energie pozitiva, care ne ajuta sa atragem si mai mult din ceea ce ne dorim. Putem incepe cu mici dorinte si apoi cu dorinte din ce in ce mai mari pe masura ce ne dezvoltam capacitatea de a folosi legea atractiei in beneficiul nostru.

Practic, cu fiecare experienta de succes ne crestem increderea si ajungem pe un nivel superior de energieViziunea si perspectiva ni se extind din ce in ce mai mult. Avem noi dorinte, vedem noi posibilitati si gasim noi solutii.

Daca nu am obtinut ceea ce ne-am dorit, inseamna ca unul din pasi nu a fost suficient de bine parcurs. De cele mai multe ori, este vorba despre pasii al treilea sau al patrulea. In acest caz, facem o analiza atenta pentru a observa catre ce ne concentram atentia si modul in care ne simtim. Apoi reluam procesul de la pasul identificat.

Cand reusim sa stapanim acest proces, realizam ca noi suntem responsabili si in controlul vietii noastre. Din acest moment, noi putem decide directia in care ne indreptam si avem si instrumentele pentru a ajunge la destinatia dorita.

This entry was posted in Dezvoltare personala, Legea atractiei. Bookmark the permalink.

One Response to Legea atractiei – ce urmeaza?

  1. Pingback: Articole scrise in februarie 2013 | Cristian David-Matei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>