Nou: Video si pe Twitter

Joi, 24 ianuarie 2013, Twitter anunta pe blog introducerea Vine, noul serviciu de creare si share video pe mobil. Si pe blogul Vine se anunta cu entuziasm achizitia serviciului de catre Twitter.

Dom Hofmann, co-fondator si director general Vine, scria ca cele doua companii impartasesc valori si obiective comune. Prin serviciile pe care le ofera, este mai usor pentru oameni sa interactioneze impreuna pentru a impartaseasi si a descoperi ce se intampla in lume. De asemenea, ambele companii declara ca restrictiile inspira creativitatea de la un mesaj de 140 de caractere pana la un video de 6 secunde.

Primul brand care s-a promovat pe noul serviciu este Urban Outfiters. Titlul reclamei este: “The most important Vine you’ll ever see.” (“Cel mai important Vine pe care il veti vedea.”) Puteti viziona video-ul pe Vine sau Twitter.

Link-uri utile:

This entry was posted in Articole, Marketing. Bookmark the permalink.

One Response to Nou: Video si pe Twitter

  1. Pingback: Articole scrise in ianuarie 2013 | Cristian David-Matei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>