Inteligenta financiara – convingerile bogatiei

Spuneam saptamana trecuta ca in acest articol discutam despre cele mai importante convingeri ale oamenilor inteligenti financiar, convingerile bogatiei.

Punctam cateva aspecte si beneficii pentru fiecare in parte:

  • Ceea ce crezi, poti realiza” – Este o convingere foarte puternica si cu beneficii imense, deoarece prin credinta, atrage in viata noastra ceea ce ne dorim. Regasim dovezi in acest sens atat in religie, cat si in mecanica cuantica.
  • Ceea ce oferi, se intoarce inzecit” – De asemenea, este un subiect des abordat atat de religie, cat si de oameni de afaceri si de savanti. Generozitatea este un stil de viata pe care il practica oamenii inteligenti financiar.
  • In orice dificultate se afla o oportunitate mai mare” – Aceasta convingere ne ajuta sa ne concentram aspectele pozitive ale experientelor noastre. Astfel, devenim mai optimisti, mai pozitivi si mai increzatori in privinta evenimentelor pe care le traim.
  • Fiecare experienta este o lectie utila” – Invatarea continua contribuie la progresul nostru personal si de aceea este important sa invatam din fiecare experienta pe care o avem pentru a ne valorifica potentialul.
  • Fericirea este o alegere” – Impreuna cu dragostea si credinta, fericirea este unul dintre elementele vietii cele mai analizate. Religia ne vorbeste despre obtinerea fericirii prin intermediul spiritului, filosofii si psihologii imbina mentalul, emotionalul si fizicul, cei din industria bunastarii ofera optiuni fizice, mass-media pune accent pe partea sociala, iar oamenii de stiinta cauta o “formula magica” pentru a obtine fericirea folosind mentalul si fizicul. Totusi, oamenii inteligenti financiar au convingerea ca pot alege sa fie fericiti si chiar sunt.

Pe care dintre aceste convingeri o putem intari chiar acum? Ce beneficii putem avea din intarirea acestei convingeri? Cum s-ar schimba viata noastra prin intarirea acestei convingeri?

This entry was posted in Afaceri, Dezvoltare personala, Newsletter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>