Casatoria – 22 octombrie 2011

Tocmai ne-am intors in apartamentul parintilor dupa ziua minunata a casatoriei. A fost cea mai frumoasa zi din viata mea si abia acum imi dau seama de intensitatea la care am trait evenimentele.

Am impresia ca s-au desfasurat cu o viteza foarte mare si parca ar fi durat o ora. Am un amestec de sentimente de entuziasm, pace sufleteasca, implinire, fericire, optimism, iubire si credinta. Ma simt ca renascut, ca o alta persoana.

Cel mai intens moment a fost slujba de cununie de la Biserica, unde am simtit caldura si binecuvantarea lui Dumnezeu. A fost o incantare sa descopar inca una din minunatele Taine ale Domnului – cununia.

Petrecerea a fost plina de momente placute si multa distractie. Invitatii au fost activi si energici si au petrecut pana in zori. Cel mai mult mi-a placut perioada dintre furatul miresei si recuperarea ei, o adevarata aventura. Afland o informatie despre locul unde unde a fost dusa, la incurajarile unor invitati si cu ajutorul a 2 dintre cavalerii de onoare (fratele si varul meu), am plecat in gasirea ei. Am vazut masina unde era, am alergat dupa ea si m-am urcat pe capota. Am fost pacalit sa cobor pentru a deschide usa si au plecat din nou. M-am intors la restaurant si am negociat recuperarea ei.

Ca si celelalte aspecte, si partea financiara a fost peste asteptari. In ansamblu, pregatirile organizate pe care le-am facut au meritat din plin si suntem foarte multumiti de rezultat. Urmeaza sa vedem fotografiile si inregistrarile.

This entry was posted in Eu, despre mine, Evenimente, Personale. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>