Campionatul Mondial de Snooker 2011

S-a incheiat si editia din acest an a Campionatului Mondial de Snooker. Au fost inca o data 17 zile de spectacol, tehnica si maiestrie din partea celor mai buni jucatori din lume.

Castigatorul este pentru a 4-a oara scotianul John Higgins, care l-a invins intr-o finala foarte echilibrata pe tanarul englez Judd Trump. Scorul a fost 18-15, Higgins fiind cel care a demonstrat o mai buna concentrare si strategie pentru a obtine trofeul.

A fost unul dintre cele mai interesante campionate si cu siguranta cea mai frumoasa finala pe care am urmarit-o. M-am bucurat foarte mult de spectacolul oferit, de loviturile magice si de respectul aratat de jucatori.

Judd Trump a fost surpriza placuta a campionatului, invingandu-i pe parcurs pe campionul si vice-campionul de anul trecut si castigand o semifinala cu un alt tanar jucator, chinezul Ding Junhui. Higgins a trecut in sferturi si in semifinale de doi colegi de generatie si multipli campioni mondiali, englezul Ronnie O’Sullivan si galezul Mark Williams.

Felicitari jucatorilor pentru modul in care ne-au incantat privirile, mai ales campionului John Higgins! Si la anul sa avem parte de un turneu de o si mai buna calitate.

This entry was posted in Divertisment, Evenimente, Personale, Sport, Timp liber. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>