PASI URIASI – 347

“Cand problemele societatii par coplesitoare, fiecare poate institui un control imediat schimbandu-si convingerile. Cel mai important lucru este sa incetam sa consideram ca problemele cu care ne confruntam sunt permanente si profunde si ca atitudinea unei singure persoane nu conteaza. Oare Gandhi a abandonat pentru ca era singur? Sau Maica Teresa a renuntat pentru ca era o simpla calugarita care se lupta sa aline suferintele celor saraci? Ed Roberts oare a cedat presiunilor la care a fost supus pentru ca era singurul avocat care se lupta pentru drepturile handicapatilor?

Fa chiar azi ceva pentru a demonstra ca actiunile tale conteaza. Ofera-te sa te ocupi de copilasii internati in spitalul orasului… Ofera o masa unor persoane fara adapost… Invata-l pe un adult sa citeasca… Preda-le cateva notiuni de baza tinerelor mame… Trimite niste pachete la un azil de batrani…”

- preluare din cartea “PASI URIASI”, de Anthony Robbins

This entry was posted in Dezvoltare personala, PASI URIASI. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>