Secretul bogatiei (De la idee la bani)

Fragmentul pe care il scriu este cel care imi place cel mai mult din cartea “De la idee la bani”, de Napoleon Hill:

Cand bogatiile incep sa apara, vin atat de repede si intr-un asemenea numar, incat ne putem intreba unde s-au ascuns in toti acesti ani.

Aceasta este o afirmatie uimitoare, cu atat mai mult cu cat se spune ca bogatia vine doar pentru cei care muncesc mult si indelung.

Cand incepeti sa cautati drumul de la idee la bani, veti remarca faptul ca bogatia incepe cu o stare de spirit, cu un scop clar definit, cu munca putina sau inexistenta. Dumneavoastra sau oricine altcineva ar trebui sa fiti interesati in a sti cum sa dobanditi acea stare de spirit care va atrage avere. Am petrecut 25 de ani de cercetare, pentru ca si eu doream sa stiu “cat de bogati devin oamenii astfel”.

Fiti foarte atent, de indata ce stapaniti principiile acestei filozofii si incepeti sa urmati instructiunile de aplicare a principiilor, veti remarca imbunatatirea situatiei dumneavoastra financiare, dar si cum orice veti atinge se va transforma intr-un beneficiu pentru dumneavoastra. Imposibil? Catusi de putin!

Una dintre cele mai mari slabiciuni ale omenirii este frecventa cu care se foloseste cuvantul “imposibil”. Acest cuvant cunoaste toate regulile care nu functioneaza. Si toate lucrurile ce nu pot fi facute. Cartea aceasta a fost scrisa pentru cei care cauta reguli ce le-au adus altora succesul, si sunt gata sa riste totul pe aceste reguli.

Dobandesc succesul cei ce devin constienti de el.”

This entry was posted in De la idee la bani, Dezvoltare personala. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>