PASI URIASI – 238

“Cum se formeaza convingerile? Cel de-al cincilea element al Sistemului este format din referinte – multitudinea de experiente si informatii acumulate in depozitul gigantic numit creier. Aceasta este materia prima pe care o folosesti pentru a-ti forma convingerile care-ti calauzesc hotararile. Ai nenumarate experiente (referinte) la care poti apela; pe oricare o vei alege, aceea va determina niste invataminte, niste sentimente si niste actiuni care iti vor fi utile.

Ca un exemplu al importantei referintelor, iti dai seama care ar fi diferenta intre a fi educat cu convingerea ca mereu se profita de pe urma ta sau dimpotriva, ca esti iubit neconditionat? Sau care este diferenta dintre disciplina si indulgenta? Cum ar putea asta sa afecteze felul in care ai invatat sa evaluezi viata, oamenii si ocaziile?”

- preluare din cartea “PASI URIASI”, de Anthony Robbins

This entry was posted in Dezvoltare personala, PASI URIASI. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>