PASI URIASI – 235

“Cea de-a doua piatra de temelie a Sistemului consta din intrebari. Inainte de a te apuca de ceva trebuie sa evaluezi: “Ce inseamna asta?”, “Ce ar trebui sa fac ca sa evit neplacerea si/sau sa obtin placerea?”

Daca vei trece sau nu la fapte, depinde in foarte mare masura de intrebarile specifice pe care ti le vei pune. Cand te gandesti sa dai o intalnire cuiva, te chinui de obicei, intrebandu-te: “Si daca persoana respectiva ma refuza sau se simte jignita de faptul ca am abordat-o?” In acest caz, inseamna ca te-ai antrenat in niste evaluari care se vor solda cu ratarea prilejului. Daca insa iti vei pune intrebari de genul: “Nu-i asa ca ar fi nemaipomenit sa cunosc mai bine aceasta persoana? N-ar fi grozav daca as putea stabili o legatura cu ea?”, aceste intrebari te vor ajuta mult mai mult sa evaluezi exact momentul respectiv.”

- preluare din cartea “PASI URIASI”, de Anthony Robbins

This entry was posted in Dezvoltare personala, PASI URIASI. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>