Vot 22 noiembrie 2009

Ziua de astazi este o zi importanta in istoria politica a Romaniei.

In primul rand, a fost primul tur al alegerilor prezidentiale, podiumul fiind completat in ordine de: Traian Basescu, Mircea Geoana si Crin Antonescu. Prin urmare, turul al doilea pentru fotoliul de la Cotroceni se disputa intre Traian Basescu si Mircea Geoana.

In al doilea rand, a fost supus si referendumul privind organizarea Parlamentului. Cu o majoritate covarsitoare, poporul a decis ca Parlamentul sa fie unicameral si numarul de parlamentari sa fie redus de la 476 la 300.

Felicitari tuturor celor prezenti la vot!

This entry was posted in Evenimente, Politica. Bookmark the permalink.

3 Responses to Vot 22 noiembrie 2009

  1. BernieR says:

    Thanks for article. Everytime like to read you.
    Have a nice day
    BernieR

  2. admin says:

    Thanks for your comment. Nice day to you, too.

  3. In seara asta domnul Traian Basescu, presedintele nu al romanilor a lansat bomba. Dupa ce a continuattraditia post revolutionara a Romanie, si anume in a vinde tara puterilor straine,mai mult sau mai putin cunoscute in aceasta seara Basescu a mai acceptat odata sa ne faca altii politicile interne in defavoarea romanilor. Pensiile si salariile scad drastic intr-o perioada in care si asa ele sunt insuficiente pentru 99% dintre cetatenii acestei tari. Ne indreptam catre faliment si mai rau e ca ne indreptam catre foamete si moarte cu pasi rapizi. Prognoza este mai mult decat sumbra. Dumnezeu sa ne ajute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>