WES Bucuresti

In perioada 13-15 noiembrie 2009, la Sala Polivalenta din Bucuresti, are loc un eveniment extraordinar. Este un Week-End Seminar organizat de Network 21, o conferinta internationala la care participa peste 7000 de oameni.

Cele 3 zile de seminar sunt o punte catre dezvoltarea abilitatilor de lider, libertate financiara si echilibru personal. Este un mediu pozitiv plin de entuziasm si motivatie care reprezinta o trambulina catre cele mai indraznete vise.

Inivitatii speciali sunt Hans si Eva Nusshold, instructori de schi din Austria, care au afaceri de succes in 15 tari si sunt directorii Network 21 pe Europa. Sunt adevarati lideri, cu o atitudine si o viziune remarcabila, care se implica activ si in Romania.

Mai sunt foarte putine bilete disponibile si pentru rezervari sau detalii imi puteti lasa datele de contact sau ma puteti contacta direct.

Si tu poti fi acolo!

This entry was posted in Afaceri, Comunicare, Conferinte, Dezvoltare personala, Divertisment, Educatie, Informatii, Leadership, Marketing, Organizatii, Personale, Timp liber. Bookmark the permalink.

4 Responses to WES Bucuresti

  1. PETRICA says:

    A FOST DE VIS.ACESTIA SUNT OAMENII PE CARE TREBUIE SA-I URMAM.APROPO , CUM AR FI SA-L VOTAM DE PRESEDINTE PE JIM DORNAN?

  2. admin says:

    Salut, Petrica! Ai perfecta dreptate. Ar fi minunat sa-l avem pe Jim Dornan presedinte. Intrebarea este cine l-ar vota, ca majoritatea ii prefera pe cei care candideaza, ca de-aia ii avem. Deocamdata suntem recunoscatori sa-i avem lideri in afaceri si modele in viata.

  3. datiferus says:

    cred ca impreuna am auzit milioane de oameni care sustin ca n au din cine alege …asta probabil inseamna diverse multiple calitati superioare celor care candideaza …
    de ce n fac acesti oameni oare ?de ce se tot vaita ca nu stiu cum ca in germania .ca Tiriac ,ca Hagi…ar trebui sa fie presedinte
    exaxt ..este extraordinar ca oamenii extraordinari fac macar un lucru extraordinar ,pt ca de aceea nu ne cere bancherul carnetul de note de la scoala ..pt ca sunt comtente diferite ..
    …dar povesteste mai pe larg despre cele 3 zile de vis…

  4. admin says:

    Au fost intr-adevar 3 zile de vis in care am invatat despre importanta viziunii, atitudinii si dedicarii. Am vazut oameni provenind din medii diferite care au obtinut un succes extraordinar.

    A fost o experienta minunata de care imi voi aduce cu drag aminte si pe care invit pe oricine sa aiba parte de ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>