Reguli pentru o viata mai buna (7-9)

A saptea regulapentru o viata mai buna: Fiecare zi este un dar special de la Dumnezeu si, chiar daca viata nu e intotdeauna dreapta, nu trebuie sa ingadui niciodata ca durerile, obstacolele si handicapurile de o clipa sa-ti otraveasca atitudinea si planurile pentru viitor. Nu poti invinge, daca porti mantia urata a autocompatimirii, iar ceasul amar al lamentarilor va alunga orice ocazie de a avea succes. Nu te mai plange niciodata. Exista o cale mai buna.

A opta regulapentru o viata mai buna: Nu-ti mai pierde zilele si noptile cu atatea lucruri lipsite de valoare, pentru ca n-o sa ai timp sa accepti o provocare reala atunci cand apare. Regula aceasta se aplica atunci cand te joci si cand lucrezi. O zi in care nu ai facut decat sa supravietuiesti nu este un motiv de sarbatoare. Nu esti aici pentru a-ti irosi orele pretioase, cand ai capacitatea de a realiza atat de multe, facand doar o mica schimbare in rutina ta. Renunta la acest program aglomerat. Inceteaza sa te ascunzi de succes. Lasa timp, lasa spatiu, pentru a progresa. Acum. Acum! Nu maine!

A noua regulapentru o viata mai buna: Traieste astazi ca si cum asta ar fi ultima ta zi. Adu-ti aminte ca termenul “maine” il gasesti numai in calendarul prostilor. Uita infrnagerile de ieri si ignora problemele de maine. Asta e tot. Ziua de apoi. Este tot ce ai. Fa din ea ziua cea mai buna din an. Cele mai amare cuvinte pe care ai putea sa le rostesti sunt: “Oh, daca as putea sa iau viata de la inceput…” Preia stafeta acum! Alearga! Asta e ziua pe care o ai la dispozitie!

This entry was posted in Comunicare, Dezvoltare personala, Educatie, O viata mai buna. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>