Reflectii rutiere

Acesta este numele unei interesante emisiuni despre circulatia rutiera din Romania. O urmaream saptamanal acum cativa ani pe postul national de televiziune. Acum nu stiu daca mai este pe grila de program, insa m-am hotarat sa folosesc titlul.

Reflectiile mele sunt despre regulile de circulatie, pardon, de stationare in Bucuresti, ca doar sunt pieton. Si ma voi referi in special la zona de pe Bulevardul Dacia, intre Piata Romana si Piata Spania. Am trecut vineri pe-acolo si desi nu era pentru prima oara, am fost pus intr-o situatie inedita, cel putin pentru zona respectiva. A trebuit sa ocolesc masinile “parcate” pe trotuar.

Oare era trotuarul ingust? Nu. Si pentru a bloca trecerea, masinile erau puse pe diagonala. Oare erau doar cateva? Nu. Era o adevarata “parcare”, doar cativa fiind mai inspirati (sau poate mai putin inspirati) sa le puna paralel cu strada. Ma intreb ca din moment ce s-a ajuns la un asemenea nivel, oare cat va mai dura pana se va intampla acelasi lucru si pe bulevardele mai mari din Bucuresti? Oare atunci va realiza cineva ca este nevoie sa se ia masuri?

This entry was posted in Reflectii. Bookmark the permalink.

One Response to Reflectii rutiere

  1. CIUHUREANU ELENA says:

    tocmai cind am vrut sa te ..cert, (gindeai–asa credeam eu ca un pieton) , la sfirsit am inteles ca ai tras concluzia corecta,ultima fraza spune tot
    felicitari, de obicei numai …….cei care nu au masina, care nu conduc gindesc asa
    am toata stima pt tine, omul Cristi
    VA DORESC TIE SI MONICAI—-FERICIRE, O MERITATI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>