Red Bull Flugtag

Astazi a avut loc a doua editie a Red Bull Flugtag, acel concurs trasnit in care participantii au masinarii ciudate care ar trebui sa zboare, dar toate ajung in apa. Prima editie a fost organizata in 2005 si a avut un mare succes, creand si in tara noastra traditia unui eveniment care se desfasoara de multi ani in strainatate.

Rampa de lansare a fost amplasata deasupra Dambovitei, aproape de Piata Unirii si spectacolul a atras mii de bucuresteni curiosi si dornici de distractie. Vremea a fost calduroasa, fara vant, favorabila pentru desfasurarea in bune conditii a evenimentului.

Am fost si eu pentru aproape 2 ore. Asta dupa cursul de NLP pe care l-am scurtat astazi ca sa ajungem la timp, caci 5 dintre noi (inclusiv trainerul) doream sa vedem trasnitele obiecte zburatoare in actiune. Si a meritat, ca ne-am distrat de minune, atmosfera a fost extraordinara si concurentii s-au ridicat peste asteptari.

Ramane de vazut cand va fi urmatoarea editie!

This entry was posted in Evenimente, Timp liber. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>