“Beach Run” si “Start Campioni la Triatlon” in cadrul Triatlon Challenge Mamaia 2015

In perioada 4-6 septembrie, se desfasoara a 7-a editie a Triatlon Challenge Mamaia. Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv SmartAtletic si gazduieste Cupa Europeana de Triatlon si Grand Final Romanian Triatlon Series.

Beach Run

Sambata, 5 septembrie, incepand cu ora 18:30, promenada si plaja din Mamaia se vor transforma in piste de alergare pentru iubitorii sportului! Distanta de 4 km este accesibila pentru orice varsta si nivel de pregatire si cu toate ca va exista un sistem de cronometrare, scopurile principale ale evenimentului sunt distractia si voia buna in familie si alaturi de prieteni!

Inscrierea se poate face online pe site-ul oficial www.trichallenge.ro/beachrun, taxele de participare fiind 30 şi 50 de lei in functie de optiunea participantului de a achizitiona sau nu tricou tehnic. Mai multe detalii despre “Beach Run” se gasesc pe site-ul competitiei www.trichallenge.ro/beachrun.

Start Campioni la Triatlon

Triathlon Challenge Mamaia integreaza anul acesta si competitia “Start Campioni la Triatlon”. Concursul marcheaza startul etapei nationale a programului cu acelasi nume destinat bazei de selectie si pregatire a tinerilor sportivi. Astfel, copiii din toata tara cu varste intre 9 si 12 ani sunt asteptati sa se inscrie la urmatoarele probe: Aquatlon – 200 de metri inot, 1.25 km alergare si Duatlon – 1.25 km alergare, 5 km bicicleta, 1.25 km alergare. Pentru inscrieri si mai multe informatii, cei interesati pot accesa website-ul oficial: www.trichallenge.ro/startcampionilatriatlon.

This entry was posted in Concursuri, Evenimente, Sport, Timp liber. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>