Alerg de ziua mea pentru HOSPICE Casa Sperantei

Sambata, 20 decembrie, la ora 9, va invit sa petrecem impreuna si sa facem o fapta buna. Evenimentul este intitulat “Alergare de Craciun” si va fi o alergare… altfel. Este inspirata dintr-un sport de iarna, si anume proba de sprint la schi fond. :)

Alergarea va presupune doua etape: calificarile si fazele eliminatorii. In urma calificarilor, se va stabili clasamentul conform caruia se vor desfasura fazele eliminatorii. In functie de numarul de participanti, fazele eliminatorii vor presupune finale, semifinale si eventual sferturi.

De exemplu, pentru 8 participanti, semifinala 1 va avea locurile 1,4,5,8, iar semifinala 2 locurile 2,3,6,7, dupa care primele 2 locuri din fiecare semifinala se califica in finala mare, iar ultimele 2 in finala mica.

Locul de desfasurare va fi in campusul Politehnicii, unde mi-am inceput alergarile si m-am antrenat in ultimii 2 ani. Traseul ales prin votul participantilor va fi o tura de Gerar (aproximativ 3,5 km). ;)

Alergarea reprezinta si o petrecere de ziua mea, sarbatorita intre prieteni; este o competitie fara taxa de participare si o aniversare fara cadouri. Scopul este unul caritabil si o dedic sustinerii cauzei HOSPICE Casa Sperantei.

Sunt in continuare alaturi de HOSPICE Casa Sperantei (pentru care am alergat la Sky Run si Semimaraton Brasov, am patinat in cadrul campaniei “Alearga de ziua ta!” cu Ana-Maria Branza si am inotat la Ultra Swim) pentru a finaliza amenajarea interiorului spitalului HOSPICE din Bucuresti. :D

Am incredere ca impreuna putem reusi. Puteti face donatii personal sau online la adresa: http://hospice.galantom.ro/traiancristiandavidmatei2.

Puteti participa ca alergatori, voluntari sau spectatori, iar pentru cei mici organizam si o cursa pe distanta mai scurta. :P

This entry was posted in Eu, despre mine, Evenimente, Personale, Sport, Timp liber. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>