Cozia Mountain Run 2014

Cozia Mountain Run 2014

Sambata, 5 iulie, s-a desfasurat a treia editie a Cozia Mountain Run. Evenimentul a fost organizat de Asociatia Pegas Triatlon Club in Masivul Cozia si a inclus 3 trasee: Turnu (4 km, 170m D+), Stanisoara (21 km, 700m D+) si Cozia (30 km, 1750m D+).

Din fondurile stranse a fost sprijinita participarea la Cozia Junior a unui grup de copii dintr-un centru social din judetul Valcea. De asemenea, evenimentul a sustinut un program de eradicare a strabismului, derulat prin intermediul asociatiei “Noi Orizonturi – Familia”.

“Eradicarea Strabismului” este un proiect medical care ajuta copiii si adolescentii din centre de zi, apartamente sociale de tip familial sau familii dezavantajate social care prezinta aceasta afectiune.

Cu ajutorul colegilor din Pegas, Tudor si Florin, am organizat in martea dinaintea cocursului un antrenament cu pante in Parcul Tineretului, iar miercuri a fost o noua editie a Romniceanu Stairs Run. Ambele au fost foarte utile pentru pregatirea concursului de sambata.

Joi am plecat impreuna cu Radu la Rimnicu Vilcea si am ajuns seara la parintii mei, unde urma sa stam. Vineri dimineata am mers impreuna cu Tudor la Cozia, unde am ajutat la ultimile pregatiri, curatarea si marcarea unei portiuni din traseu si predarea pachetelor de participare. Seara m-am accidentat si n-am mai ajuns a doua zi.

La competitie au participat peste 300 de alergatori. La traseul Cozia, castigatorii au fost Andrei Balasan cu 3:10 la masculin si Adriana Dancu cu 4:22 la feminin, iar la traseul Stanisoara, Ionut Purcea cu 1:41 la masculin si Maria Veliscu cu 2:06 la feminin.

Aici poti sustine si dona pentru “Eradicarea Strabismului”. Am incredere ca impreuna putem reusi. :D

This entry was posted in Concursuri, Eu, despre mine, Evenimente, Personale, Sport, Timp liber. Bookmark the permalink.

One Response to Cozia Mountain Run 2014

  1. Pingback: Articole scrise in iulie 2014 | Cristian David-Matei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>